Nyheter Gymnastikförbundet

NPF inom Svensk Gymnastik

(2022-09-23 07:53)
Digitalt seminarium 26 oktober kl. 20.00-21.30 (preliminär tid)

Den viktiga balansen

(2022-09-20 08:57)
Att träna sin balans är grundläggande för alla de seniorer som är verksamma inom Svensk Gymnastik. Under vecka 40 sätter vi balansen i centrum, både i hemmamiljön och bland de föreningar som har seniorträning. Häng med du också!

Det dolda landslaget

(2022-09-19 12:53)
EM i truppgymnastik är över för i år. Läs förbundskapten Tova Söréns hälsning och stora tack till en grupp som är oerhört viktiga för de svenska framgångarna – fysioteamet.

Det dolda landslaget

(2022-09-19 12:53)

Gymnastikförbundet har tillsammans med Tävlingskommittén i Truppgymnastik (TTK) beslutat att flytta samtliga tävlingsklasser den 19-20 november till andra tävlingshelger under hösten.

Här hittar ni PM1 med bilagor för Riksfyran Dam 13-16 år

Det blev en spännande tävlingsdag från start till slut när EM i truppgymnastik avgjordes i Luxemburg. De svenska lagen genomförde en fin tävling och tog tre medaljer av tre möjliga.

De svenska juniorlandslagen visade upp mycket fin gymnastik och tog tre silver under dagens JEM-finaler i Luxemburg.

Inbjudan Höstpokalen Syd

(2022-09-16 13:52)
Den 19 november arrangeras Höstpokalen Syd i Jönköping. Här hittar ni inbjudan till tävlingen.

RG-gymnasiet, Lindesskolan

(2022-09-16 13:11)
Snart dags att välja gymnasieprogram, här kan du läsa mer om RG-gymnasiet på Lindesskolan.

Andra dagen under EM i truppgymnastik bjöd på seniorernas kval. Den stora arenan kokade från start till slut när alla svenska landslag tog sig vidare till lördagens finaler.

Sandvikenbingo

Din-lokaltidning_med-Annonsb