Nyheter Gymnastikförbundet

Den 14-17 september går EM och JEM i truppgymnastik. Nu är det klart vilka gymnaster som är uttagna till de sex lag som kommer representera Sverige i Luxemburg.

Resultat: Riksserien 2

(2022-05-25 12:58)

PM: Riksserien 3

(2022-05-25 11:38)

Det var ett efterlängtat SM i truppgymnastik som avgjordes i Västerås under helgen. Publiken bjöds på gymnastik på högsta nivå och söndagens finaler slutade med dubbla guld till Brommagymnasterna. Den inofficiella mixedtävlingen vann GF Örebro.

Under lördagen avgjordes SM i aerobic gymnastics i Staffanstorp. Åtta gymnaster från fyra olika föreningar gjorde upp om medaljerna och när tävlingen avslutats var det Wilma Jönsson som fick kliva högst upp på pallen.

Med hjälp av PerformIQ söker Gymnastikförbundet en erfaren HR-partner på konsultbasis.

Under maj månad har 570 skolor runt om i landet deltagit i utmaningen Hopprepskoj som gått ut på att tillsammans se hur många hopp man kan komma upp i under tre veckor. På fredag avslutas utmaningen och resultaträknaren är uppe i flera miljoner hopp.

Den 16-18 juni genomförs Special Olympic games i Malmö. Ett evenemang med 1000 aktiva från 11 olika idrotter som samlas för att tävla mot varandra, sig själva och framför allt för att ha kul.

Questions and Answers

(2022-05-17 15:12)
Nu finns FAQ för CoP med svenska anpassningar.

Vill din förening utveckla er uppvisningsverksamhet, eller intresserad av att starta er egen? Nu finns ett nytt material för att utveckla och stärka uppvisningsgymnastiken!

Streaming Riksserien 2

(2022-05-16 14:37)