Hoppa till sidans innehåll

Trupptävling i Sandviken

20 MAR 2018 13:50
I helgen, 17/3, anordnade vi regionsmästerskapen i truppgymnastik för vårterminen. Totalt deltog ca 460 gymnaster i åldrarna 7-50 år.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2018 14:05

Underförmiddagen tävlade klass 7, 8 och vuxenklassen i Gävleborgsjakten, där SGA hade 7 tävlande lag med. Gävleborgsjakten går 4 gånger per år och först ut att arrangera under året är Sandviken. I klass 8 tävlar gymnaster från 7 år och uppåt, här delas inga poäng eller placering ut utan här tränar man på att tävla. I klass 7 är man 9 år och äldre och här lyckades SGA knipa samtliga pallplatser! I vuxenklassen, 20 år och uppåt, tävlade Sandviken mot Gävle och denna gång var det Gävle som fick den högsta poängen och Sandviken fick nöja sig med ett silver.
Senare på dagen var det dags för Uppsvenska Mästerskapen som går 2 gånger per år på olika platser i regionen. Där tävlar man i klass 3, 4, 5 & 6 och under denna tävling hade SGA 3 lag med. I klass 6, där två av lagen deltog, lyckades man knipa både silver och brons, och i klass 4 vann man en bronsmedalj!
Både ledare och gymnaster tyckte att detta var en jättelyckad tävling och är supernöjda med dagen. 
Totalt blev det 7 medaljer, av 7 möjliga, för SGA vilket bevisar att vi är väldigt duktiga på gymnastik! Stort grattis alla gymnaster och ledare!
På bilderna syns alla gymnaster som tävlade under förmiddagen respektive eftermiddagen.

För fullständiga resultat se här: Resultat

Skribent: Sanna Virén
Epost: Adressen Gömd

Sandvikenbingo

 

Din-lokaltidning_med-Annonsb

intersport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Sandvikens Gymnastikavd - Gymnastik
Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026272301
E-post: gymnastik@sgakanslie...

Se all info