Nya framgångar för AG i Sundsvall

02 NOV 2015 10:49
Lördagen den 24 oktober avgjordes Birstacupen i Sundsvall. SGA:s AG-tjejer gjorde återigen mycket fina insatser och lyckades också ro hem ett antal pallplaceringar.
  • Skapad: 02 NOV 2015 10:49

I hård konkurrens med hela nio andra föreningar från Solflickorna i söder till Åre i norr, totalt deltog 120 gymnaster, gjorde samtliga tjejer en jättefin tävling som också resulterade i ett antal pallplaceringar.
I steg 2 kom Milly Jäderström på andra plats och Emilia Andersson blev trea. Från SGA deltog föruom Milly och Emilia också Klara Johansson, Märta Nilsson och Signe Edler.
I steg 4 slog Alicia Söderlind till med en andraplats. I steg 4 tävlade också Agnes Hugosson.
I steg 5 tävlade Elsa Forsell där hon kom på en fin fjärdeplats totalt men stod som grensegrare i hopp efter två mycket fina hopp av Elsa.
I steg 6 tävlade Julianna Smyth, Emma Nilsson och Vendela Skiöldhamre Pihl. Där placerade sig Julianna främst av SGA-tjejerna på en 4:e plats.
Efter tävlingen följde restaurangbesök och övernattning i Sundsvalls fina gymnastikhall. På söndagen arrangerades en samträning mellan några av de deltagande föreningarna, något som var mycket uppskattat av gymnaster och ledare.
Finfint kört av samtliga tjejer i Sundsvall! Nästa tävling är Julstjärnan i Gävle den 21-22 november.

FullSizeRender

Skribent: Sanna Virén